Over

Hi leuk dat je een kijkje neemt op Liefde voor twee!

Wie ben ik nou eigenlijk?

ik ben Kayleigh van Nuland-Haster, 27 jaar en woon samen met Simon in het mooie en rustige Julianadorp (N-H). Op 22 mei 2018 zijn wij trotse ouders geworden van onze eeneiige tweeling Luuk en Noud. In mijn tijd naast het moeder zijn werk ik op het ROC Kop van Noord-Holland op de afdeling communicatie en geef ik daarnaast ook nog handbaltraining. 

Je kan het je vast niet voorstellen maar als ik naast deze dingen nog een beetje vrije tijd over heb fotografeer ik graag en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin zoals reizen, en leuke uitstapjes maken maar ook lekker de huismus uithangen en spelen met de jongens. 

Waarom Liefde voor twee?

Liefde voor twee is ontstaan nadat ik wist dat ik zwanger was van een eeneiige tweeling. Op internet ging ik zoeken naar meer informatie over de zwangerschap van een tweeling en het moederschap. Hierover kon ik helaas niet heel vinden. Ik ben toen gaan nadenken en het leek mij leuk om een blog op te zetten waarop ik mijn ervaringen tijdens mijn zwangerschap zou delen. 

Wat kan je lezen op Liefde voor twee?

In verwachting zijn van een eeneiige tweeling is al één groot avontuur maar ouders zijn van deze twee is een nog groter avontuur. Daarom wil ik jouw meenemen in ons avontuur. Op Liefde voor twee schrijf ik over het moederschap van onze twee aapjes en alle avonturen, struggles en al het andere wat wij meemaken als gezin.
Ik zal het niet mooier maken dan het in werkelijkheid is, al moet ik jullie zeggen dat wij niks te klagen hebben. Het jonge moederschap heeft makkelijke, moeilijke en ook vermoeide kanten ik zal ze jullie allemaal laten zien.


Liefs, Kayleigh

%d bloggers liken dit: