Blog,  Leven met Luuk en Noud,  Tweeling

Leven met Luuk en Noud #4 De eerste mijlpaal is bereikt

Er is alweer een nieuwe week aangebroken, dat betekent tijd om even bij te praten over vorige week met jullie. Vorige week was een week met leuke dingen. Zo kregen wij de foto’s binnen van onze newborn fotoshoot en bereikte beide heren een mijlpaal.

Foto’s newborn fotoshoot

Vorige week kregen wij de foto’s binnen van onze newborn fotoshoot. Wat zijn deze leuk geworden. Kan er wel naar blijven kijken zo speciaal is het. Ben vooral zo blij met deze foto’s omdat wij door alle hectiek bij de geboorte geen ‘eerste’ gezinsfoto hebben. Deze foto’s van de fotoshoot zullen dan ook een speciaal plekje in huis krijgen.

Donderdag zal ik een blog online zetten met de leukste foto’s van de fotoshoot.

Opstap als gezin

 Simon is lekker een weekje vrij, wat is dat lekker vooral met dit zonnige weer. Wij zijn dan ook gezellig opstap geweest als gezin naar Schagen. Beetje winkelen en gezellig koffie gedronken. Wat doen Luuk en Noud het goed als we weg zijn. Oké op een gegeven moment zijn ze er klaar mee, maar hé dat zijn wij zelf toch ook als we weg zijn. Op zo’n moment zijn ze alleen maar te troosten door met ze te knuffelen.

Steeds gaan we een iets verder weg met ze. We vinden het beide zo zielig hoe ze af en toe in die autostoel zitten, dan zijn het echt nog twee hele kleine poppetjes.

 Mijlpaal bereikt

 Tot onze grote verbazing heeft Luuk zowel zaterdag als zondag een mijlpaal bereikt. Zaterdag rolde hij namelijk om van buik naar rug en zondag van rug naar buik. Wat is dit snel zeg, kleine mannetjes worden groot. (van mama mogen ze nog wel klein blijven haha).  Noud rolde gister morgen spontaan om van buik naar rug, ook onze ‘kleine’ man wordt groot.

Beide jongens zijn eigenlijk al vrij snel na de bevalling begonnen met het omhoog houden van hun hoofd. Per keer zie je ze sterker worden, zo bijzonder is dat. Als ze je dan zo aankijken met die pret oogjes dan smelt je wel.

                                                                                                             (onze sterke Luuk)

Hoe gaat het slapen nu eigenlijk

 Ik vertel jullie wel hoe het slapen gaat als Simon weg is, maar hoe gaat het nu eigenlijk als wij met z’n vieren thuis zijn?

Dit gaat eigenlijk heel wisselend. Ze beginnen in ieder geval elke avond in hun eigen ledikantje (in het babynestje). De ene keer beginnen ze te huilen maar slapen ze vanzelf in en de andere keer zijn ze ontroostbaar. Op zo’n moment nemen wij één van de twee of beide bij ons en vallen we in slaap.

Na de fles van 02:00 uur leggen we ze weer terug in hun eigen ledikant en dan gaat het eigenlijk het zelfde. Zo slapen ze de ene keer met een tussenstop van de fles tot 06:00 in hun eigen bed maar zo kunnen ze ook de hele nacht bij ons slapen.

We mogen voor nu dus eigenlijk niet klagen want echt gebroken nachten hebben wij niet.

 Het was geen lange update, maar zoveel hebben we eigenlijk ook niet gedaan deze week.

Donderdag zal ik jullie de leukste foto’s laten zien van de fotoshoot. Mag nu wel al beginnen met uitkiezen haha.

Liefs, Kayleigh

%d bloggers liken dit: