Luuk en mama
Blog,  Lifestyle

De vijf sessies Ultrasound massage zitten er alweer op

Afgelopen vrijdag heb ik mijn vijfde en tevens laatste Ultrasound masssage gehad. Dit houdt in dat mijn koolhydraatarm dieet erop zit en dat ik het echt zelf weer moet gaan doen. In deze blog vertel ik jullie wat mijn resultaten zijn en hoe ik nu verder ga. Benieuwd hoe de vorige weken gingen lees dit in mijn vorige artikel waarin ik vertelde hoe het ging.

Koolhydraatarm dieet

Nu ik mijn vijfde behandeling heb gehad zit mijn traject erop. Dat houdt in dat ik ook weer rustig mag gaan opbouwen met de koolhydraten. Zelf heb ik ervoor gekozen om het koolhydraatarm toe te passen in mijn dagelijkse leven. Niet dat ik helemaal geen koolhydraten ga eten, want daarvoor houdt ik teveel van lekker eten. Ik zie het zo voor ogen dat ik een goede mix creëer, als ik de ene dag meer koolhydraten eten dan ik eigenlijk wil om het de andere dag te compenseren. Het is mij namelijk wel bevallen, het enigste wat ik heb gemist is mijn lekkere brood en toch wel een verse pasta. In mijn traject heb ik namelijk echt wel een aantal keer gezondigd. 

Sporten

Het oppakken van het sporten gaat vrij goed. Het is nog niet zoals ik voor ogen heb, maar dat heeft meer te maken met dat er zo nu en dan wat tussen komt. Verder heb ik mijn mindset wel al zo ver, dat ik de motivatie kan opbrengen om als het moet 2x een sportsessie op een dag te doen. Het sporten voelt weer erg goed voor mijn lichaam en geest en daar ben ik blij om. 

Wat heeft het mij gebracht deze weken?

De afgelopen weken heeft mij een nieuwe mindset gebracht en een geweldig resultaat vind ik zelf. Mijn mindset is zo veranderd dat ik mijzelf er bewust van ben wat ik eet en waarom. Ik heb gemerkt dat ik al die koekjes en chips niet meer heel erg nodig heb. Af en toe is het lekker maar meer ook niet. Ik heb weer ondervonden dat er ook makkelijke gezonde gerechten zijn om te maken. Het leuke vond ik vooral dat ik weer creatief in de keuken bezig was met het koken. 

Mentale strijd met mijzelf

Natuurlijk is het niet allemaal vanzelf gegaan de afgelopen weken. Ik heb namelijk een mentale strijd met mijzelf gevoerd. De mentale strijd over mijn buik, want accepteer ik het echt zoals die eruit ziet of houd ik mijzelf voor de gek? Ik ben erachter gekomen dat het meer doet met mij dan ik dacht. Want afvallen en cm’s verliezen is leuk maar die buik gaat alleen maar meer hangen. Helaas valt hier niet veel aan te doen, of jullie moeten een oplossing weten dan hoor ik het graag. 
Ik ben echt heel tevreden met mijn resultaat en wil zeker nog 2 á 3 kg eraf maar het moet geen strijd met mijzelf worden. Ik moet mijzelf accepteren en mooi vinden zoals ik ben met mijn buik. Tenslotte hebben er 8 maanden lang 2 mooie mannetjes in gewoond. Dat zij nou zoveel ruimte namen dat moeders de complete google maps map op haar buik heeft staan, ach dat is alleen maar bijzaak want ik heb het met liefde gedaan. 

Mijn resultaat

23/3              76.1 kg
25/3              76.1 kg           Borst: 89cm   Taille: 93cm  Buik: 1.08cm
01/4              74.1 kg           Borst: 87cm   Taille: 87cm  Buik: 1.05cm
10/4              73.7 kg           Borst: 85cm   Taille: 84cm  Buik: 1.03cm
15/4             73.1 kg            Borst: 84cm   Taille: 83cm  Buik: 1.00cm
26/4              72.0 kg           Borst: 83cm   Taille: 82cm  Buik: 99cm

Ik ben erg trots op mijn resultaat en ga zien wat de toekomst brengt.

Als jullie het leuk vinden, zal ik jullie verder op de hoogte houden over mijn nieuwe levensstijl en lichamelijke doelen etc. Laat maar weten!

Liefs, Kayleigh