Ingepakte koffer voor een tweeling
Blog,  Persoonlijk

Wat nemen wij mee op vakantie voor een tweeling?

Op vakantie met je kinderen, dat betekend automatisch veel meer mee dan dat je met z’n tweeën gaat. Met een tweeling is dat het dubbele maar je moet ook rekening houden met de ruimte in de auto. Wij zijn vijf dagen naar Europarcs resort De Kempen geweest (zie dit artikel) en wat namen wij mee voor de jongens? Dat lees je in dit artikel.

Kleding


2 slaapzak lange mouw
2 slaapzak korte mouw
12 rompers
4 t-shirts
8 shirts lange mouw
4 korte broeken
4 spijkerbroekjes
4 joggingbroekjes
4 pyjamaatjes
2 eetschortjes
4 paar sokken

Zwem en bad spullen

2 uv zwempakken
2 zwembroekjes
2 XXL hydrofiel
4 kleine hydrofiel
2 washandjes
Tweelingzwemband
Stokke badje
Zwemluiers
4 badcapes

Normaliter kiezen wij eigenlijk altijd wel een huisje met een bad zodat de jongens daarin kunnen maar deze keer hadden wij deze niet. Wij hebben toen ons Stokke badje meegenomen en dit was echt ideaal.

Anders spullen


4 spuugdoekjes
2 petjes
Zonnebrand
Speelgoed
Zalf
Luiers (12x nacht en 30x luierbroekjes)
Billendoekjes
Aankleedkussen
Aankleedkussenhoes
Beddengoed

De kinderstoelen en de bedjes huren wij eigenlijk altijd op het vakantiepark. Om naast alle spullen ook nog bedjes in de auto te doen is gewoon teveel. Meestal zijn de bedden gewone campingbedjes en daar slapen onze jongens prima in.

Eten en drinken

2 drinkbekers
2 tuitbekers (voor in de auto)
Fruit
Broodbeleg
Avond eten
2 flesjes
1 pak melkpoeder
Koekjes
Snoetepoetsers

De vakanties waarbij zij al brood en warm eten aten hebben wij dit zelf meegenomen. Voor deze vakantie had ik thuis al lekker vooruit gekookt zodat wij hier geen omkijken naar hadden op vakantie. Qua fruit vind ik het ook altijd wel lekker als we wat bij ons hebben zodat ik niet perse naar een supermarkt hoef daarvoor.

Zoals jullie lezen gaat er genoeg mee op vakantie met een tweeling. Nemen jullie altijd veel mee op vakantie voor de kids?

Liefs, Kayleigh

%d bloggers liken dit: