Gezin
Blog,  Persoonlijk

Onze vakantie op Europarcs resort De Kempen

De afgelopen week had ik mei vakantie, Simon had een paar dagen achter elkaar vrij en dat betekende dat we even gezellig een paar dagen weg konden gaan als gezin.
We gingen een midweek naar Belgie, Europarcs resort De Kempen. In dit foto verslag neem ik jullie mee op onze vakantie. Onderaan de plog vinden jullie de eerste!! vlog van Liefde voor twee. Veel kijk plezier!

Europarcs resort De Kempen

Eindelijk is het dan zover, we zijn onderweg naar ons vakantieadres. De jongens konden lekker slapen onderweg maar helaas hadden we veel file waardoor ze wel wakker werden van het stilstaan. Gelukkig konden we nog wel met ze lachen en dat maakte het een stuk minder erg.

We zijn er eindelijk

Eenmaal aangekomen was het tijd om te relaxen door lekker op het grasveld te spelen en te kroelen. Na het eten zette we dit weer voort met een mooi uitzicht op de zonsondergang. Het uitzicht was echt leuk zo met het water en de fontein. De jongens waren overigens niet naar bed te krijgen, geef ze mooi weer en gezelligheid en ze lijken wel niet moe te krijgen.

Dagje Antwerpen

De tweede dag na een goede nacht zijn we gezellig naar Antwerpen gegaan. Wij vinden dit allebei een leuke stad en hadden dan echt een vakantiegevoel toen we daar waren. Om de dag ook leuk voor de jongens te houden zijn we naar Antwerpen Zoo geweest. Een mooie en groene stadsdierentuin waar echt van alles te zien is. Is dus echt een aanrader als je met kinderen in Antwerpen bent. 

Niks moet, alles mag

De volgende dag was het een dag die we lekker op het park gingen doorbrengen met zwemmen, spelen en een stukje fietsen. 

De laatste volle dag kwamen mijn ouders en opa langs, zijn we gaan fietsen in de regen en hebben we nog even lekker gezwommen in het zwembad. Voor ons 1 jarig jubileum i.v.m. ons geregistreerd partnerschap zijn wij heerlijk uit eten geweest. De Italiaan Incontri is echt aan te raden als je in de buurt van Lommel zit. 

Wil je meer beelden zien van onze vakantie? Kijk dan de allereerste vlog van Liefde voor twee. In deze vlog nemen we je uitgebreider meer op onze vakantie. 

Liefs, Kayleigh