Alles over mijn tweelingzwangerschap,  Blog,  Tweeling

Update 35 weken zwanger; soms ben je er gewoon klaar mee

Het einde is dan echt in zicht, het aftellen is begonnen. Week 35 is behaald, maar wat was ik er klaar mee deze week. Wel hadden we weer een echo deze week, want die hebben we inmiddels elke week.

Wanneer begint het nu echt?

Het lijkt wel of die twee draakjes weten wanneer het weekend is. Als het weekend is beginnen ze namelijk beetje gek te doen, oftewel mijn lichaam heeft het dan het zwaarst. Zo ook die maandag, ik werd al wakker met pijn in mijn rug en een gespannen buik. Dan denk je heb je wat nieuws? Nee hoor haha, maar meestal komt mijn rug pas in de middag opspelen. Na de hele dag hebben aangeklooid thuis en nadat het na het slapen niet minder werd, toch maar het ziekenhuis gebeld. We mochten gelijk komen om even na te laten kijken. Op de CTG was wel te zien dat ik iedere 10 minuten een harde buik had maar deze deden geen pijn en aan mijn rug kunnen ze niets doen eigenlijk. Ik mocht dan ook weer na anderhalf uur lekker naar huis.

Zitten, liggen en slapen

Momenteel heb ik geen spectaculair dagritme. Ik ben namelijk blij als de dag weer voorbij is. Ik word wakker en ga op de bank zitten/liggen, eet mijn ontbijt en tegen die tijd na drie uurtjes val ik alweer in slaap. Dan na ongeveer een half uur tot een uur geslapen te hebben ben ik er wel weer voor een paar uur. In deze paar uur probeer ik met het zonnige weer van de afgelopen week lekker buiten te zitten met een boekje. Helaas vinden mijn buik en rug dit niet altijd leuk en jawel dan beland ik weer op de bank of op bed. Een wandelingetje zit er helaas niet meer in. Ik moet zeggen dit mis wel heel erg met dit weer om ’s avonds gewoon lekker een rondje te lopen. Overigens heb ik een nieuwe buddy! Jawel mijn warmwater kruik is mijn beste vriend momenteel en gaat overal mee naar toe haha. Dit is overigens echt een aanrader al heb je last van je rug.

35 weken echo

Vrijdag was het tijd voor de 35 weken echo. De groei werd weer geprobeerd te controleren, zoals jullie begrijpen zal dit steeds moeilijker gaan daar zij steeds minder ruimte hebben. Gelukkig liggen ze nog wel allebei met de koppies naar beneden. Ze maakte het de gynaecoloog niet gemakkelijk want het zijn en blijven twee drukte makertjes. Ze bewegen en dartelen de gehele dag door mijn buik. Ik ben blij als ze slapen haha. Ben zo benieuwd hoe dit zal zijn als ze geboren zijn.
De gynaecoloog snapte volkomen dat ik er inmiddels wel beetje klaar mee ben. Het zijn geen kleintjes zei hij al. Nou ik ben benieuwd!

Het is een korte blog dit keer. Ik kan het namelijk niet spannender maken dan dat het is momenteel. Ik maak niet veel mee daar ik de gehele dag thuis zit en ben de dagen/weken aan het aftellen. Ondanks dat ik en ook Simon er wel klaar mee zijn, zijn wij er ook klaar voor. Klaar voor dit nieuwe avontuur.

Onze toekomst met z’n tweeën is namelijk nog maar een kwestie van weken en daarna is onze toekomst voor altijd met z’n vieren. Het blijft een bijzondere gedachten.

Liefs, Kayleigh

 

%d bloggers liken dit: