Blog,  Leven met Luuk en Noud,  Tweeling

Leven met Luuk en Noud #9 – Als gezin op stap

Waar ik vorige week schreef (klik hier) dat ik er een beetje door heen zat was ik deze week weer helemaal opgeladen. Simon had een paar dagen vrij achter elkaar dus tijd om wat leuks met z’n vieren te doen namelijk naar Haarlem.

Mijlpaal

We hebben weer een mijlpaal bereikt, en ja er zullen er zeker nog vele volgen. Beide jongens pakken sinds kort dingen vast, het is niet super lang maar toch ze beginnen zich er echt bewust van te worden. Zo pakten Noud een ring vast en die schrok er zo van dat hij helemaal overstuur raakten. Luuk daarentegen pakten diezelfde ring vast en had de grootste lol. Hij trok er zelfs zo hard aan dat bijna de muziekmobiel naar beneden kwam.

Waar zijn mijn baby’s

Waar zijn mijn baby’s vraag ik mij wel eens af. Morgen (14-08-18) zijn ze alweer 12 ja 12!! weken. Waar blijft de tijd? Als ik naar foto’s kijk van in het begin dan zijn ze nog zo klein. Nu worden het al echt jongens. Noud is echt goed bijgegroeid en Luuk daarentegen is zo mooi gekleurd nu en echt in proportie met wat bij hem past. Maatje 50 is voor Luuk sowieso al niet meer van toepassing en zelfs voor onze ‘kleine’ Noud is het tijdperk maatje 50 bijna voorbij. Het is zo mooi om te zien hoe ze zichzelf elke dag ontwikkelen. Het is dan ook oprecht elke dag één groot feest om samen met ze te zijn.

Haarlem

Donderdag moesten we naar Beverwijk om een tweeling baby gym op te halen. We merken namelijk dat de jongens het erg interessant vinden als er wat boven hun hangt, wat ze kunnen aanraken. Deze gelegenheid pakten wij gelijk aan om gezellig te gaan winkelen in Haarlem. Moet er wel bij zeggen dat het winkelen niet voor onszelf was maar voor de jongens. Zo hebben we leuke kleertjes bij de Prénatal gekocht en wat speelgoed. Wat hebben ze zich goed gedragen zeg, bij aankomst in de stad de fles gegeven en daarna hebben ze geslapen totdat we op de terugweg weer bij Alkmaar waren.

Een dag vol gehuil

Ook hier is het niet altijd rozengeur en maneschijn en alleen maar gezelligheid. Waar we donderdags nog een hele leuke dag hadden waarbij ze het super goed hebben gedaan, was vrijdag een totaal andere dag. Deze dag begon al erg vroeg voor beide heren hun doen. Gelukkig vielen ze nog wel  even in slaap dat ze eenmaal bij ons lagen. Maar de rest van de dag was het alleen maar huilen en vooral niet slapen. Want slapen is voor baby’s toch? Haha.

Al met al was het een heerlijke week, Simon had geen nachtdienst dus stond er ’s nachts niet meer alleen voor en de jongens waren ook aanzienlijk beter gemutst. Ze lachen wat af, beginnen echt een beetje te kletsen en slapen goed ’s nachts. Ze worden alleen wakker om te eten of als ze een schone luier moeten. We mogen dus verder echt niet klagen.

Hopen dat dit zo blijft, fingers crossed!

Liefs, Kayleigh

%d bloggers liken dit: