Papa to be box
Alles over mijn tweelingzwangerschap,  Blog,  Persoonlijk,  Tweeling

Hoe ik mijn papa to be verraste – papa to be box

Het is al lastig genoeg voor een papa to be om het zich voor te stellen dat er straks toch echt een kleintje of in ons geval kleintjes in huis zijn. Als mama to be maak je natuurlijk het hele proces zelf lichamelijk en geestelijk mee. De papa to be kan alleen maar toekijken vanaf de zijlijn eigenlijk. Ik verraste mijn papa to be wel.

Ik merkte dat ik dat toch wel heel jammer vond. Zelf ben ik bijna twee weken niet thuis geweest in december (omdat mijn oma ziek werd) terwijl mijn buik toch wel een groei spurtje maakten en ik me misselijk voelde maar kon dit niet persoonlijk met Simon delen (alhoewel denk niet dat hij de misselijkheid wilde delen haha).

Ik besloot om wat voor Simon te kopen waar hij echt wat aan zou hebben (en stiekem toch ook voor de kleintjes). Ik had al eerder gehoord en gelezen over de mama to be boxen van hipenmamabox.nl. Toen zag ik dat zij ook een ‘Papa to be’ box hadden, heb ik er één besteld als kerstcadeautje en hoopte zo toch een beetje dat Simon zich meer betrokken zou voelen als dat hij al voelde.
We moeten toch wel toegeven dat alle cadeautjes die gegeven worden tijdens een zwangerschap voor de kleintjes of voor de aanstaande moeder zijn.

Wat zat er in Simon zijn papa to be box?

Papa to be box
  • een swaddle van Hip&Mama box;
  • een cleansing wash gel van Naïf;
  • een baby shower glove van babyshowerglove.com;
  • een badeend van Oli en Carol;
  • Mijlpaalkaarten papa (to be) van Hip&Mama box

Hij was erg verrast met deze box en was erg enthousiast over de producten die er in zaten. Hij vond het leuk dat het nu iets was wat echt voor hem was en wat hij kan gebruiken als de kleintjes er zijn.

Ik ben benieuwd of jullie wel een papa (to be) in het zonnetje hebben gezet en zo ja, op welke manier?

Liefs, Kayleigh

P.S. Vergeet niet om de papa to be af en toe verrassen want zij hebben het soms misschien wel moeilijker als de mama to be 🙂

*Dit is geen gesponsord artikel maar iets wat ik graag wil meegeven.

 

 

%d bloggers liken dit: