Blog,  Persoonlijk

Onze laatste feestdagen met zijn tweeën

De feestdagen zijn voorbij en het ‘gewone’ leven is weer begonnen. Dit jaar waren het onze laatste feestdagen met zijn tweeën en dat besefte we ons maar al te goed. Benieuwd wat wij deze feestdagen hebben gedaan? Lees dan snel verder.

Kookstress

Doordat wij pas zaterdag 23 december ’s avonds terug kwamen uit Gdánsk (Polen) moesten wij zondag 24 december nog onze kerstboodschappen doen en ik kan jullie vertellen ik was gesloopt na een uur in de supermarkt pff. Zoveel boodschappen hadden we ook weer niet nodig daar alleen wij 2e kerstdag thuis aten maar dan wel met zowel mijn ouders, zusje, schoonouders en opa dus dat betekend ‘kookstress’!

Onze kerstdagen

Op kerstavond hebben wij heerlijk gegeten bij mijn schoonouders en hebben we een rustige avond gehad en hebben we gezellig bijgepraat. Wij zijn niet te laat naar huis gegaan daar wij de volgende dag weer vroeg naar Zwolle zouden gaan.

1e kerstdag zijn wij overdag naar mijn oma geweest in het ziekenhuis want met kerst hoort niemand alleen te zijn tenslotte. Na een gezellige middag in Zwolle konden wij ’s avonds aanschuiven bij mijn ouders en daar hebben we bouillon fondue gedaan (echte aanrader trouwens). Na het eten stond er een spelletje 30 seconds op het programma, nou wij zijn de hele avond zoet geweest. Gelukkig waren we allemaal niet fanatiek haha. Na het spelletje waren we allemaal wel aardig gesloopt en werd het tijd om heerlijk te gaan slapen.

2e kerstdag tja wat zullen we daar eens over zeggen. ’s Morgens heerlijk ontbeten met zijn tweetjes en ’s middags beetje op de bank gehangen wat resulteerde in het te laat beginnen met de voorbereidingen voor de kerst BBQ. Te laat beginnen betekend stress in de keuken haha maar het belangrijkste was dat iedereen heerlijk gegeten had en dat is toch wel het belangrijkste.
Ik ben toch wel benieuwd hoe dat volgend jaar zal gaan met twee kleintjes erbij dus hopelijk krijgen wij een jaartje vrijaf om met kerst te koken.

Oud en Nieuw

Met oud en nieuw waren we niet samen daar Simon nachtdienst had dus ben ik met mijn ouders en zusje naar vrienden van ons gegaan. Wat hebben we daar een gezellige avond gehad met heerlijk eten, prachtig uitzicht op het vuurwerk (lees 10 hoog op een flat met uitzicht over Amsterdam etc.) en niet te vergeten de fanatieke sjoelwedstrijd!

Vuurwerk

Rustige feestdagen

Al met al hebben wij onze feestdagen vrij rustig gehouden en kijken we toch wel uit naar volgend jaar naar onze eerste feestdagen als gezin. Ik ben toch ook wel weer blij dat de feestdagen er op zitten en dat we weer in een gewoon ritme zitten.

Ik hoop dat jullie allemaal leuke feestdagen hebben gehad met lieve mensen om jullie heen en dat jullie een prachtig 2018 zullen hebben!!

Liefs, Kayleigh

%d bloggers liken dit: