Uncategorized

Op stap met een tweeling, mijn top drie meest irritantste opmerkingen

Wie kent het niet, je gaat met je new born baby naar buiten en iedereen wil in de kinderwagen kijken zodat je uiteindelijk bijna een uur langer opstap bent dan gepland.

Als tweelingouder voel je, je een ware attractie

Als je als tweelingouders naar buiten gaat met je kroost ben je helemaal een attractie. Iedereen wil kijken en heeft wel een opmerking of vraag klaar.

Hieronder lees je mijn top drie meest irritantste opmerkingen/vragen die wij kregen op straat;

  1. mensen die niet vragen of ze mogen kijken, maar die jouw tegenhouden omdat ze willen kijken en zelf een sprintje ervoor trekken;

 Herken je dit? Je loopt rustig in de stad en het duurt al bijna een half uur om van de ene kant van de straat naar de andere kant te gaan. Telkens die mensen die zeggen ‘’ik wil even kijken hoor’’ nog net niet hijgend van het sprintje die ze ervoor hebben getrokken.

  1. mensen die zien dat je met een duo wagen loopt met twee wagenbakken erop en dan nog gaan vragen ‘’Zijn het er twee?’’;

 Als mensen dat vragen dan ben ik in staat om te zeggen ‘’Nee het zijn er drie maar er passen maar twee bakken op’’

  1. mensen die in de wagen kijken en vragen ‘’Zijn ze even oud?’’.

 Nee meneer of mevrouw ik ben zo snel weer zwanger geworden na de eerste dat ze er uitzien alsof ze even oud zijn. Of mensen die zeggen, deze is wel ouder dan die andere zeker? Ja u heeft gelijk er zit één minuut tussen.

Natuurlijk ben ik trots op mijn jongens

Natuurlijk ben ik trots op Luuk en Noud maar ik zou ook wel eens gewoon rustig de stad door willen lopen zonder 1000x aangesproken te worden.

Mensen, al zie je een tweelingouder lopen met een tweelingkinderwagen, vraag je dan af zou ik ook gaan kijken als het een wagen was met één kindje. Als je dan al wilt kijken vraag het gewoon even netjes, misschien heeft de desbetreffende ouder helemaal geen zin of tijd namelijk.

Ja een tweeling is speciaal maar ze hebben er niet voor gekozen om als tweeling geboren te worden. Zij zijn ook maar baby’s net als alle andere, alleen ja ze zijn tegelijk geboren en bij eeneiige zijn ze ook nog identiek.

Ik ben benieuwd wat jij de meest irritantste of opmerkelijkste opmerkingen of vragen vind als je op stap bent ben je kleine. Laat het me weten!

Liefs, Kayleigh

%d bloggers liken dit: