Blog,  Persoonlijk,  Tweeling

Tijd voor het gezin; op Safari Resort Beekse Bergen

Waar de meeste nu vakantie hebben of op vakantie zijn, hebben wij onze vakantie al gehad. Simon is inmiddels weer te werk en ik heb nog anderhalve week vakantie, lucky me!! Mijn vakantie betekent tijd voor de jongens en optimaal genieten van ze. Dit is precies wat wij de afgelopen anderhalve week al gedaan hebben maar dan als compleet gezin. Wij zijn er even lekker tussen uit geweest naar het Safari Resort Beekse Bergen.

In deze blog zal ik jullie kort meenemen met onze belevenissen.

Een tijd terug waren wij aan het bedenken waar we heen zouden gaan op een korte vakantie. Zo hadden we heel lang het Hof van Saksen in gedachten tot er een aanbieding langs kwam van de ANWB naar Safari Resort Beekse Bergen. Dit gingen we doen, wisten we meteen, hier hadden de jongens ook nog wat aan in ieder geval.

Laat de vakantie beginnen

Zo gingen wij 17 december op weg naar Hilvarenbeek, we troffen het gelukkig met het weer want het werd zowaar zonnig toen we aankwamen. Wat een fantastisch huisje hadden we met prachtig uitzicht. We hadden gelijk een vakantie gevoel, door de sfeer in het huisje werd je gelijk heel relaxed en de jongens konden lekker spelen met prachtig uitzicht. De giraffen en neushoorns liepen gelijk voorbij ons huisje. Wat bijzonder was dat de jongens dit gelijk door hadden toen ze naar buiten keken. Natuurlijk weten ze niet wat ze precies zien maar dat ze iets zien is duidelijk.

De tweede dag stond ons ontbijt buiten klaar om binnen gezellig op te eten met z’n tweeën. Toen we eenmaal klaar waren werd het tijd om het resort eens verder te bekijken en vervolgens de dierentuin zelf in te gaan.  Wat een lekker ruim opgezet park is het en hoe fijn is het dat je de hele week er heen kan zodat je het stukje voor stukje kan bezoeken. 

Na de middag in het huisje te hebben besteed met elkaar gingen we ’s avonds lekker uit eten. Het was overigens de eerste keer dat we uiteten gingen met de jongens. 

Leuke dingen doen it is!

De derde dag hebben we uiteraard weer besteed in het park waar we een bus safari hebben gedaan. Wat leuk is aan buiten het hoogseizoen op vakantie te gaan is dat het erg rustig is, zo hadden we de gehele bus voor onszelf. De jongens keken hun ogen uit en mochten ook aan verschillende hoorns en vachten voelen. 

De vierde dag zijn we het park niet in geweest, we hebben een wandeling langs alle dieren op het resort gedaan en zijn ’s middags lekker gaan zwemmen. Het zwembad was niet groot maar we waren nagenoeg de enige dus dan heb je genoeg ruimte.
Na het slaapje van de jongens zijn we naar de activiteit ‘slaap lekker diertjes’ geweest. Tijdens deze activiteit ga je met een ranger naar de stallen van o.a. de giraffen en zebra’s. Hier kan je ze wat eten geven en slaap lekker zeggen, super leuk voor de kids om de dieren van zo dichtbij te zien.

Tijd om naar huis te gaan


Helaas was het een dag later alweer tijd om naar huis te gaan. Wat hebben we hier genoten met elkaar. Even uit de sleur van het dagelijks leven en even alle tijd voor beide jongens te hebben maar vooral ook voor elkaar. Wat waren we hier aan toe zeg!

Voor diegene die zegt dat kinderen van 7 maanden niks aan een bezoek aan de dierentuin hebben, die snappen het in mijn ogen niet. Onze jongens hadden precies door als er een dier langs liep of als we erbij stonden. Luuk kon huiliger zijn tot dat de dieren naar buiten kwamen en hij ze zag, hij begon te lachen en begon hele verhalen te kletsen tegen het raam. 

In onze ogen dus een echte aanrader als je tijd met het gezin wilt waar de kids ook wat aan hebben!

Liefs, Kayleigh

Ons uitzicht ’s morgens vanuit het huisje
Tijd voor elkaar
Op bus safari
Samen plezier maken in het zwembad

%d bloggers liken dit: