18 weken zwanger
Alles over mijn tweelingzwangerschap,  baby uitzet,  Blog,  Tweeling

Update 19 weken zwanger van onze tweeling

19 weken zwanger, het was een rustige week waarin ik iets meer energie had en gelukkig maar één echte baaldag. Lees hier hoe week 18 ging.

Deze week heb ik het echt rustig aan gedaan daar ik het weekend (vrij, za, zo en ma) 4 drukke dagen achter elkaar had. Ik merkte dat dit toch wel iets te veel van het goede was en dat mijn lichaam om rust vroeg.

Helaas gaat de sportschool hem voorlopig niet meer worden omdat dat gewoon te zwaar is. Ik ben naar wat anders gaan kijken en ben dan voor het eerst wezen zwemmen. Nee niet heel fanatiek 30 banen zwemmen maar gewoon lekker rustig aan en af en toe beetje stil dobberen. Het gaat mij erom dat ik toch wel in beweging ben want hele grote wandelingen gaat ook niet. Zwemmen is mij wel goed bevallen en heb dan ook het goede voornemen om dit elke week 1 uurtje te gaan doen.

Simon en ik hebben deze week toch ook weer kleine spulletjes (kleding en aankleedkussens) kunnen scoren. We durfden nog niet teveel te kopen want we willen toch eerst de 20 weken echo afwachten. Qua tweelingkamer gaat het ook voorspoedig er is weer actief geschilderd en het is dan ook bijna af. Dan kan de nieuwe vloer erin en dan kom ik in beeld haha, het inrichten kan dan eindelijk beginnen.

Mensen vragen wel eens aan mij of ik cravings heb, nou ik denk dat ik er één heb gevonden haha. Ik vind namelijk zoute popcorn wel heel lekker voor ’s avonds op de bank. Het valt allemaal nog wel mee al zeg ik het zelf het is gelukkig (nog) niet dat ik alles eet wat los en vast zit (hopen dat dit zo blijft).

Qua zwangerschapskwaaltjes kan ik helaas niet zeggen dat ik die niet heb want het lijkt alleen maar meer te worden. Momenteel heb ik last van; mijn onderrug, bloedneuzen, mijn ribben aan de rechterkant, toch wel al frequent harde buiken en moeheid. Ik probeer met zoveel mogelijk rust dit te beperken want ik word er wel moe van eerlijk gezegd.

Van welke kwaaltjes hebben/hadden jullie last in de 19e week?

In mijn volgende blog kan je lezen hoe de 20 weken echo ging en hoe ik me voel als ik op de helft zit.

 Liefs, Kayleigh

18 weken zwanger

%d bloggers liken dit: