Blog,  Persoonlijk

De vakantie is voorbij, terug naar het normale leven

Inmiddels ben ik weer bezig aan mijn eerste werkdag en dat betekent dat mijn drie weken durende vakantie erop zit. Wat een toffe drie weken waren het met allemaal leuke dingen en een aantal mijlpalen voor beide boys. In deze blog praat ik jullie bij.

De feestdagen

Zoals jullie op de blog hebben kunnen lezen begon onze vakantie in Safari Resort Beekse Bergen (klik hier)

Na onze vakantie was het eigenlijk gelijk kerst, tijdens kerst hebben we ’s avonds gezellig gegeten met familie. Wat ik vooral heerlijk vond is dat we overdag en ’s avonds vanaf 8 uur lekker met het gezin waren. ’s Avonds weliswaar met z’n tweeën maar wat was dit heerlijk. Na kerst is Simon weer begonnen met werken en was het dus de jongens en ik samen. We hebben vooral lekker veel gespeeld en geknuffeld. 

Op oudejaarsdag ben ik gezellig met de jongens naar Landgoed Hoenderdaell geweest.  Oud en nieuw hebben we als gezin gevierd, slapend in bed haha. Zowel de jongens als wij lagen heerlijk op bed om 00:00 uur, papa en mama werden wakker van alle knallen maar beide jongens hebben heerlijk doorgeslapen tot 06.30 uur.

Beide heren hebben mijlpalen bereikt

Wat ben ik blij dat ik drie weken vakantie heb gehad, want wat een stappen hebben de jongens gemaakt in deze weken We gingen van het één naar het ander. Ik had ze absoluut niet willen missen. Zo draaien beide jongens zich als een gek om en tijgeren ze de kamer door achteruit, bij beide heren is hun eerste tandje doorgekomen en kunnen ze nu allebei zelfstandig zitten. Het kruipen voor Luuk zal niet lang meer op zich laten wachten want hij zit regelmatig al op handen en knieën maar snapt nog niet hoe hij vooruit moet. Noud daarentegen gaat liever staan als je hem wilt laten zitten dus ik ben benieuwd. 

Het waren drie heerlijke weken waarin we met elkaar hebben genoten, wat zal het weer wennen worden, het ‘normale’ leven.  De jongens ontwikkelen zich nu razendsnel en dat wil je toch niet missen als moeder? Gelukkig ben ik maar 2,5 dag van huis en kan ik de rest van de tijd genieten met mijn twee aapjes. Overigens nog zes weken werken en dan heb ik weer lekker een weekje vakantie. Kan niet wachten dus laat de tijd maar voorbij vliegen. 

Liefs, Kayleigh

%d bloggers liken dit: