Blog,  Leven met Luuk en Noud,  Persoonlijk,  Tweeling

Newborn shoot Luuk en Noud

In mijn twee vorige blogs vertelde ik jullie al kort over onze newborn shoot.

Al snel was wel duidelijk dat we deze newborn shoot wilde doen.Tijdens mijn zwangerschap heb ik alleen lang nagedacht om een zwangerschapsfotoshoot te doen. Na lang twijfelen en uiteindelijk een fotograaf te hebben gevonden die bij ons past, hebben we deze fotoshoot toch gedaan. Ik vond dit een mooie herinnering aan een bijzondere periode.

Klik hier voor een kleine sneakpeak van deze fotoshoot. 

Wij hebben onze newborn shoot gedaan dat de jongens vijf weken oud waren. Waarom? Puur om het feit dat wij de eerste twee weken in het ziekenhuis verbleven en daarna toe waren aan rust. Maar niet getreurd ze waren nog steeds klein haha.

Deze newborn shoot vind ik heel speciaal als herinnering. Wij hebben geen foto’s van net na de bevalling als gezin en eigenlijk zijn dit dan de eerste mooie foto’s als gezin. Wij zijn blij met onze foto’s puur om het feit dat ze niet ‘gemaakt’ zijn, puur, oprecht en vol liefde zitten. Wat is het bijzonder om onze twee mannetjes zo bij elkaar te zien. Als je ze zo ziet beginnen ze echt steeds meer op elkaar te lijken. Bij de geboorte was er namelijk een aardig verschil en dat verschil wordt steeds kleiner. Gelukkig weten we wie welk pakje aan had, anders zouden wij over een paar jaar niet meer weten wie nou wie was.

Ik zal jullie de leukste foto’s laten zien, ik kan jullie vertellen dit was moeilijk kiezen. Alle foto’s zijn namelijk leuk en goud waard.

Wij hebben beide fotoshoots laten doen door Jennifer van www.jenniferadriene.com. Zij maakt echt mooie foto’s en het leuke is, je bent gewoon jezelf en het is dus niet gemaakt. Neem eens een kijkje op haar instagramaccount @jenniferadrienefotografie.

Even voor jullie; Noud heeft het blauwe pakje aan en Luuk het grijze pakje 🙂 

Newborn shoot 25 juni 2018

%d bloggers liken dit: