15 weken echo
Alles over mijn tweelingzwangerschap,  Blog,  Persoonlijk,  Tweeling

Update 15 en 16 weken zwanger

Omdat wij een klein weekje op vakantie zijn geweest en met de kerstdagen tussendoor heb ik nu pas weer tijd om een nieuwe blog te plaatsen. Inmiddels ben ik alweer 16 weken zwanger.

Wat een drukke twee weken hebben wij gehad en wat zijn de kerstdagen voorbij gevlogen. In mijn vorige blog konden jullie lezen dat momenteel ons leven op z’n kop staat met de blijdschap van mijn zwangerschap en het verdriet door de ziekte van mijn oma.

Op babymoon

In de 15e week van mijn zwangerschap hadden wij heerlijk vakantie en deze begonnen we met een heerlijk etentje in Zwolle, wij waren daar toch vanwege mijn oma en wat was het fijn om na anderhalve week even weer samen wat leuks te doen. Ook zijn we met z’n tweeën op vakantie geweest naar Gdánsk in Polen. Deze vakantie stond al gepland sinds augustus en we kunnen nu wel stellen dat dit onze zogenaamde ‘babymoon’ was.

Zwangerschapskwaaltjes

In deze week vielen de zwangerschapskwaaltjes gelukkig wel mee maar ik kan jullie vertellen ik stap deze zwangerschap niet meer in een vliegtuig. Vliegen heb ik gewoon niet als prettig ervaren en vooral niet omdat ik momenteel gewoon niet heel lang rechtop kan zitten. Gelukkig ben ik niet echt misselijk geweest en qua moeheid kon ik het goed volhouden doordat we veel gerust hebben tijdens de dagen op vakantie.

Zwangerschapsmassage

In ons hotel hadden we ook een spa zitten en wat was dit lekker. Ik mocht dan niet de sauna in maar heb wel genoten van een heerlijke ‘mommy to be’ behandeling. Deze behandeling bestond uit een total body scrub en wrap en een heerlijke zwangerschapsmassage. Ik kan jullie vertellen ik ben om en zal zeker hier in Nederland om de anderhalve maand zo’n zwangerschapsmassage nemen voor de ontspanning en om mijn spierspanning te minderen.

Selfie in Gdánsk Polen

16 weken zwanger

In deze 16e week van mijn zwangerschap was het weer tijd voor een echo en wat keken we hier allebei weer naar uit. Het blijft natuurlijk spannend of alles nog steeds goed is en of ze allebei nog goed groeien. Gelukkig zagen we al snel dat alles goed ging en hoe leuk is het dan onze eeneiige tweeling nu al het zelfde deden op het zelfde moment. Ze deden allebei namelijk een poging tot duimen. Wij vonden dit zo leuk om te zien en dan heb je ook nog van beide een echo foto van dat ze het proberen.

Vermoeidheid, hoofdpijn en meer

Qua kwaaltjes blijft vermoeidheid opspelen, hoofdpijn bijna de hele dag door, de hele dag hartkloppingen, een versnelde hartslag en af en toe nog misselijk als ik niet op tijd eet of mijn ijzertabletten neem op een lege maag. Gelukkig kan dit allemaal geen kwaad en is het allemaal te overzien. Maar wat zou ik me graag fitter voelen want wil zoveel doen maar er komt zo weinig uit mijn handen.

Het nieuwe jaar in

Het is vandaag 31 december en dat betekend dat we het nieuwe jaar in gaan. Ik ben geen type wat een heel blogbericht gaat wijden aan het terugkijken op het jaar 2017, maar wat zal 2018 een bijzonder jaar voor ons worden maar ook een heel spannend jaar.

Ik wens jullie allemaal alvast een gelukkig en liefdevol nieuwjaar voor 2018!

Liefs, Kayleigh

%d bloggers liken dit: