Alles over mijn tweelingzwangerschap,  baby uitzet,  Blog,  Persoonlijk,  Tweeling

Update 21 weken zwanger

Hallo zwangerschapsdementie, ik heb soms geen idee van welke dag/datum het is en wat ik de afgelopen week heb gedaan. Wat ik wel weet is dat wij momenteel alweer 21 weken zwanger zijn. Wat zijn wij blij want we zijn officieel over de helft en dat betekend terugtellen. Het blijft nog even spannend maar wat zijn wij blij als we eenmaal op de 24 weken zitten. In mijn vorige blog heb je kunnen lezen hoe onze 20 weken echo is gegaan.

Afgelopen week heb ik een redelijke energieke week gehad. We hebben weer grote stappen kunnen zetten zodat alles klaar is voor als de kleintjes zich aankondigen.
Zo is de nieuwe laminaatvloer in het kamertje gelegd en is het schilderwerk helemaal af gemaakt. Alleen de plintjes moeten er nog in en dan kan het ingericht worden als de meubeltjes er zijn. Ik moet zeggen het geeft wel rust dat het af is. Hebben of hadden jullie hier ook last van?

Kinderwagen

Nu de 20 weken echo helemaal goed was, was dat voor ons een moment dat we konden gaan beginnen met het uitzoeken en bestellen van de ‘grote’ spullen. Wij zijn dan ook echt een hele dag, ja jullie lezen het goed een hele dag, op stap geweest om een tweelingwagen te gaan kopen. Waarom dit letterlijk een hele dag was zal ik vertellen in aparte blog als we de kinderwagen hebben. Ik kan jullie vertellen dat wij heel blij zijn met onze keuze. Wij hebben tijdens het bestellen van de kinderwagen dan ook maar gelijk een tweelingbox besteld, zoveel keuze is er nou ook weer niet dus dat maakt het makkelijk.

21 weken echo

 Na 10 dagen eerder de 20 weken echo te hebben gehad was het alweer tijd voor de volgende echo. Hij was wat eerder dan anders maar hé mij hoor je niet klagen hoor haha. Ook deze echo werd er weer uitgebreid gekeken naar onze twee drukte makertjes. Gelukkig zag alles er nog steeds heel goed uit en groeien ze nagenoeg gelijk. Momenteel zijn ze 20-23 cm lang, ik had eerlijk gezegd gedacht dat ze al veel groter waren.

Zwangerschapskwaaltjes

Qua zwangerschapskwaaltjes viel het deze week gelukkig mee. Mijn energie was weer voor het grootste gedeelte terug. Helaas blijven mijn ribben zeer doen maar als ik de verloskundige moet geloven wordt dit alleen maar erger, hier stellen we onszelf dan maar op in. Het enigste waar ik heel erg last van heb momenteel zijn bloedneuzen, 4 keer op een dag is niet gek. Wat is dit lastig zeg als je een beetje verkouden bent en gewoon je neus niet kan snuiten.

Als jullie hier tips voor hebben hoor ik ze graag!

Al met al was het een week waarin we vooral grote aankopen hebben gedaan. Ik hoop dat de kwaaltjes een beetje zo blijven want ik kan jullie vertellen het vreet energie!

Liefs, Kayleigh

%d bloggers liken dit: