Gezin op strand
Blog,  Persoonlijk

Wat zijn onze vakantieplannen?

In onze regio is de zomervakantie aangebroken zo ook mijn vakantie. Waar ik vijf weken vakantie heb, heeft Simon deze niet. Hij heeft in totaal 3 weken vakantie waardoor hij de laatste twee weken van mijn vakantie zal aansluiten. Hoe zien onze vakantieplannen er uit en hoe ga ik mijn vijf weken invullen? Je leest het in dit artikel.

De eerste drie weken van mijn vakantie zal ik veelal alleen met de kinderen zijn daar  Siem gewoon moet werken. Of ik mij dan ga vervelen? Welnee joh! Ik vermaak mij prima en zit dan ook bomvol ideeën met wat ik allemaal zal doen. Waarschijnlijk zal ik tijd tekort hebben maar… er zijn een aantal dingen die ik sowieso wil gaan doen.
De vakantie bestaat uiteraard uit tijd doorbrengen met de jongens en nieuwe herinneringen maken. Hopelijk werkt het weer mee want buitenspelen vinden ze prachtig. Dat komt overigens goed uit want mama is het liefst de hele zomer buiten.

Mijn plannen in huis

Ondanks dat de jongens thuis zijn heb ik toch wel wat plannen die ik in huis wil gaan doen. Zo wil ik onze trapkast helemaal leeghalen en wat functioneler maken. Nu is het echt een ruimte van wil je iets kwijt aan spullen, dan doe je dat daarin. Het kan een stuk functioneler waardoor ik in bijvoorbeeld de keuken meer ruimte krijg.
In de keuken heb ik al het een en ander veranderd en van onze kast waar nu het koffiezetapparaat op staat wil ik een leuke koffie en thee bar creëren. Daarnaast zijn er nog wat kleine klusjes boven zoals kleding etc. uitzoeken wat ik nog wil ga doen maar dat zijn geen grote dingen, ze moeten simpelweg gewoon gedaan worden.

Onze vakantieplannen m.b.t. weg gaan

We hebben lang getwijfeld maar inmiddels zijn we er alweer een tijdje uit over waar onze vakantie heen zal gaan. Wij hebben er simpelweg voor gekozen om dit hele jaar al steeds korte tripjes te maken. Zo zullen wij dit ook deze zomer doen maar dan wel naar twee bestemmingen. In totaal zullen wij één hele week weggaan.
Het eerste deel van onze vakantie zullen wij verblijven op Europarcs Resort De Wije Werelt. Na een langweekend daar te zijn geweest zullen wij doorreizen naar Safari Resort De Beekse Bergen. Beekse Bergen is ons in december zo goed bevallen dat we het ook in de zomer wilde ervaren. We weten zeker dat de jongens het daar leuk zullen hebben en dat als het slecht weer is we ons ook zullen vermaken. In Nederland weet je het tenslotte nooit.

Waarom geen buitenland

Voor wie Simon en mij kennen weten dat wij reizen leuk vinden en helemaal naar het buitenland. We hebben het lang overwogen maar hadden geen zin om heel lang in de auto te zitten met twee energieke dreumesen die auto rijden in de warmte niet super leuk vinden. Qua accommodaties vonden wij het ook heel moeilijk om iets te vinden. Niet zozeer qua vakantieparken maar meer qua verblijf. Want welke stacaravan kan nou twee campingbedjes in een kamer kwijt. Wij hadden onze twijfels erbij en daarnaast hebben we de tuin laten doen en je kan je geld maar een keer uitgeven.

Wij zijn blij met onze keuze nu, niet ver weg maar toch lekker weg. Volgend jaar zullen we het weer verderop gaan zoeken en nieuwe plekken in het buitenland gaan ontdekken.

Mijn plannen met Liefde voor twee

De blog heeft de afgelopen tijd een beetje stil gestaan, simpelweg omdat ik niet heel veel inspiratie had. Mijn vakanties gebruik ik eigenlijk altijd om weer nieuwe plannen te bedenken en om ze uit te werken. Ik wil Pinterest meer inzetten, ik wil de uitstraling vernieuwen, ik wil een nieuwe logo en wil mijn Instagram feed verbeteren. Dat betekent heel veel verdiepen in deze dingen. Uiteraard zal ik verder gaan met weer genoeg nieuwe content te creëren.

De grootste verandering zal het vloggen zijn. Zo heb ik al heel lang het plan om te gaan vloggen, steeds zag ik er tegen op want hoe ga ik dat doen. Maar… ze gaan er komen. Ik zal wekelijks een vlog plaatsen op mijn Youtube kanaal dus wil je niks missen? Abonneer je alvast!

Heb je onderwerpen waarover jij wel wat wilt lezen op de blog of zien op de vlog? Laat het me weten in een reactie!

Jullie alvast een fijne zomer!

Liefs, Kayleigh

%d bloggers liken dit: